Onze klanten aan het woord

Wat IntraPlace voor onze klanten uniek maakt? Dat is niet in een paar woorden te vatten, want het doel waarvoor intranet wordt ingezet verschilt per organisatie. Raak geïnspireerd door de, regelmatig wisselende, intranet cases van onze klanten in de linkerkolom. 

Wat wèl in een paar kreten te vatten is wat onze klanten belangrijk vinden:

  • duidelijk en clean van opzet  

Is een clean design niet saai? Binnen de standaard is al veel met huisstijl en kleuren te doen, waardoor mensen zich thuisvoelen en professioneel worden uitgedaagd. Veel toeters en bellen leiden dan af. Voor de echte designliefhebbers is er onze designstudio ... daagt u ons uit?

  • stabiliteit

Wat maakt IntraPlace zo stabiel? Doordat al onze klanten, sinds de introductie van IntraPlace halverwege de jaren negentig, gebruik maken van dezelfde content management modules zijn deze extreem goed ontwikkeld en is de goede werking ruimschoots bewezen.

  • in eigen beheer, zonder ICT-specialist, in te richten en te beheren

Hoe doen klanten IntraPlace in eigen beheer? Onze klanten richten zich op de praktijk van hun intranet d.w.z. inhoud, gebruikers, gebruikersgroepen en rechten bewerken zij in een apart beheermenu. Wij nemen daarbij alle achterliggende ICT- techniek uit handen. 

Een aantal van onze klanten: